WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (8211) ORDER BY t.name ASC

“Denizlerde Bir Balık Olsam” konulu resim yarışması sonuçlandı… | Ekogündem Gazetesi

“Denizlerde Bir Balık Olsam” konulu resim yarışması sonuçlandı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün düzenlediği “Denizde Bir Balık Olsam” konulu resim yarışması sonuçlandı…

Yarışma sonucunda Antakya Prime Mall AVM’de düzenlenen törenle de dereceye giren öğrencilere altın ödülleri verildi.
Yarışmada birinci olan Dörtyol İlçesi 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Gökçe Nisa Çelik’e tam altın, resim çantası ve sertifika; ikinci olan Erzin İlçesi Şükrü Paşa ilkokulu 4.sınıf öğrencisi Enes Fatih Anursal’a yarım altın, resim çantası ve sertifika; üçüncü olan İskenderun İlçesi Bilim ve Sanat Merkezi 4. sınıf öğrencisi Dilem Sultan Gürz’e çeyrek altın, resim Çantası ve sertifika verildi.
 Reyhanlı İlçesi Mehmet Belkıs Büyükvelioğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Leyan Erdoğan ve Samandağ İlçesi Uzunbağ Fadıl Süt İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Cem Taşar’a da Jüri Özel Hediyesi olarak 250 şer TL’lik hediye çeki, resim çantası ve sertifika verilirken, dereceye giren eserlerin yer aldığı serginin de açılışı gerçekleştirildi.
Düzenlenen ödül töreni ve sergi açılışı etkinliğinde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Andiç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Fahrettin Över, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, AVM Müdürü Heper Kolcu, diğer kurum amirleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Şube ve İlçe Tarım Müdürleri, teknik personeller ile çok sayıda davetli yer aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Andiç, etkinlikte yaptığı konuşmada, müdürlükleri tarafından denizlerde ve iç sularda kaynaklarımızın korunması ve su ürünleri varlığının devam ettirilmesi amacıyla birçok projelerinin ilimizde uygulandığını söyledi ve şunları dile getirdi:
“Bu projelerimizden birisi olan ‘Denizde Bir Balık Olsam’ resim yarışması ile gelecek nesillerin çevreye, balıklara ve balıkların yaşam alanlarına olan ilgisinin artırılması hedeflenmiştir. İlimizde 556 ilkokuldaki öğrencilerimizin katılımı ile düzenlemiş olduğumuz yarışmamızın çocuklarımızın doğal çevreye ve su ürünlerine bakış açılarını geliştirdiğini umut eder, ilimiz su ürünleri sektörüne olumlu katkı yapmasını dilerim. Projemizde ve yürüttüğümüz diğer faaliyetlerde emeği geçen başta İskenderun Deniz Ticaret Odası olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, yarışmada başarılı olan resimleri sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşamakta olduğumuzu belirtir tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim.”
İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak’ta konuşmasında, Denizde Bir Balık Olsam isimli resim yarışması projesi ile İlkokul çağındaki çocukların resim sanatına ve güzel sanatlara ilgisinin artırılmasının; algı, beceri, yaratıcılık ve hayal gücünün ortaya çıkarılmasının; çevrenin, balıkların ve balıkların yaşam alanlarının resimlerle anlatılmasının, ayrıca balık tüketiminin artırılmasın, denizlerin korunması konusunda bilinçlendirilmelerinin sağlanmasının amaçlandığını belirterek yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.
Dereceye giren eserlerin yer aldığı toplam 60 adet resmin yer aldığı serginin, 2 Nisan tarihine kadar Antakya Prime Mall AVM’de beğeniye açık tutulacağı bildirildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.