“Evet İle Terör Kökünden Kazınacak”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar beraberinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Meclisin referandum süreci için tatile girmesinin ardından seçim bölgesi olan Hatay’a gelen AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’da ilçe teşkilatı ile birlikte vatandaşlarımızla buluşmalarına devam ediyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur AK Parti il yönetim kurulu üyesi ve İskenderun ilçe koordinatörü Mehmet Tanrıcı ile birlikte Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

AK Parti heyetini burada Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, referandumdan çıkan sonucun ülkemize güzellikler getirmesini diledi. Ziyarette derneğin sıkıntılarını da dile getiren Mercaoğlu’na Milletvekili Karasayar ellerinden gelen her türlü destek ve yardımı bundan önce yaptıkları gibi bundan sonra da yapacaklarını vurguladı.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne her zaman sahip çıktıklarını kaydeden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye’nin çok önemli bir sürece girdiğini belirtti. Referandumda Evet çıkmasının ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu kaydeden Milletvekili Karasayar, “Evet ile birlikte terör kökünden kazınacak. Türkiye daha da güçlenecek. Ülkemizin geleceğini düşünen her ferdimizin sandıkta evet oyu vermesi gerekir. Ülkemiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güzel ortamlarda yaşaması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.