Başkan Vurucu: “Kültür ve Sosyal Çalışmalarımız Artarak Devam Edecek”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Belen’de yürüttüğü kültür ve sanat çalışmaları kapsamında ‘Şarkıyla Sallanan Salıncak’ adlı tiyatro Belen Simya Kolejinde sahnelendi.

 

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Simya Koleji Kurucularından Selim Baysal, Belen Belediye İdare Amirleri ve Meclis Üyeleri, Çocuklarla birlikte tiyatroyu izledi.

 

İlçemizde yaptığımız kültür ve sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu tiyatronun sahnelenmesinde emeği geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna, Simya Kolejine ve katılımcılara teşekkür etti. Şarkıyla Sallanan Salıncak adlı eğitici ve öğretici oyunu, Ahmet Önel’in yazdı, HBB Şehir Tiyatroları’nın başarılı sanatçılarından Sertaç Demir yönetmenliğini üstlendi.

 

Dostluk, paylaşım ve sevginin bütün engelleri aşarak insanları birbirine bağlayan önemli faktörlerden biri olduğunu, kibir ve bencilliğin insanı sadece yalnızlığa ve çaresizliğe mahkûm ettiğinin anlatıldığı Şarkıyla Sallanan Salıncak adlı çocuk oyunu minikler kadar oyunu izleyen Belen protokolü de beğeniyle izledi. Sahnelenen gösterinin bitiminde, Belen Belediyesi Tarafından da dağıtılan sütler öğrencilere taktim edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.