Kitap Otağı:Okumamak; bireysel ve toplumsal ilerleme önünde büyük bir engel

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İkinci el ve birinci el kitapların okurla buluştuğu “KİTAP OTAĞI” işletmecisi Aşir Alkaç, yeni adresi İskenderun’da Büyük Çarşı İşhanı’nın zemin katında düşünce dünyasına hizmet veriyor. İskenderun’da yirmi yılı aşkın zaman dilimi içerisinde okur ile kitabı buluşturduğunu söyleyen Aşir Alkaç, “Ne yazık ki okumuyoruz. Bu durum bireysel ve toplumsal ilerlememiz önünde büyük bir engeldir. Okumayı küçük yaştan itibaren çocuklarımıza sevdirmeliyiz, gerekliliğini hissettirmeliyiz. Bizler de bu bağlamda kitapevimizde uygun fiyatlı kitaplar bulunduruyoruz ki herkese ulaşabilsin. Aynı zamanda vatandaşlarımızın evlerinde okumadıkları kitapları getirmeleri halinde burada kitap değişimi yaparak başka insanların da okumalarına vesile oluyoruz.” Dedi.

Aşir Alkaç, “Okursan Düşünür’sün, Okumazsan Düşünürsün’ felsefesi ile halkın kitap okuma kültürüne katkılarını 7 bini aşkın kitap çeşidi ve 782 farklı yazarın bulunduğu kitapevi ile sürdürüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.