Seyfi Dingil’den Birlik ve Beraberlik mesajı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, birlik ve beraberlik içerisinde nice yıllar dileğini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Seyfi Dingil mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Acısı, tatlısı ve mutluluklarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2016 yılında cereyan eden terör saldırıları ve hainlerin 15 Temmuz’daki kalkışması, aziz milletimiz tarafından gerekli cevap verilerek bertaraf edildi. Bu da bizlere birliğin, beraberliğin değer ve önemini hatırlatan bir yıl oldu. Yaşanan bu hadiseler ve terör odaklarının hain saldırıları, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını hain emellerin aksine daha da kuvvetlendiriyor.

Her yeni yıl, sorunların aşılması, aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirip tazeler, beklentileri arttırır. Bu temennilerle  ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla   toplumun tüm kesimiyle işbirliği içerisinde çalışmaya gayret edeceğiz.
Yeni yılın milletimize,  ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikle dilerim”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.