Hatay Çukurova Belediyeler Birliği toplantısına ev sahipliği yapıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Çukurova Belediyeler Birliği’nin Antakya Ottoman Palace’de düzenlediği Mevzuat Bilgilendirme toplantısına katıldı.

Üye belediyelere ücretsiz olarak  düzenlenecek olan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri katılım gösterdi.

Yoğun katılım olduğu toplantıda Çukurova Belediyeler Birliği üyesi belediye başkanları ve meclis üyelerine Yönetim Danışmanı Nihat Yılmaz tarafından ’Belediyeler Arası İşbirliği’ konusunda bilgi verildi.

“Sorunların Olduğu Bu Dönemde Dayanışma Olmalı Ve Herkes Birlik Ve Beraberliğinden Ödün Vermemeli”

Türkiye’nin zor şartlardan geçtiğini ve bu zor şartları ancak birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelineceğini ifade eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Bildiğiniz üzere hem mevzuat bilgilendirme toplantısı hem de encümen toplantısı yapmak üzere sizlerle bir araya geldik. Seçilmiş olduğumuz süre içerisinde görevimizi elimizden geldiğince gerçekleştiriyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda şehrimize ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama ne yazık ki ülkemizin gündemi bizleri oldukça üzmektedir. Sorunların olduğu bu dönemde dayanışma olmalı ve herkes birlik ve beraberliğinden ödün vermemeli. Ülkemizde kargaşa çıkartmaya çalışan terör örgütlerinin meydana getirdiği sorun ancak bizim birlik ve beraber oluşumuzla çözülür. Gerek ülke içerisinde gerekse parlamentoda ülkeyi idare eden siyasilerin bir mutabakat dili geliştirmeleri gerek. Şu an Türkiye’nin değerlerinin iç siyasete yönelmek değil, siyasi partilerin bu zor şartlarda birbirlerini Anlayarak Ülkenin Temel Değerleri İçin Ortak Noktada Buluşup Ülkenin Bölünmez Bütünlüğünü Anlatmaktır” Dedi.

Belediye Başkanları Toplantının Ardından Başkan Savaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Toplantının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Karahisarlı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve  Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal Hatay Büyükşehir Belediye Başkanını, makamında ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’da olmaktan oldukça mutlu olduklarını ifade eden belediye başkanlarına Hatay’ın tarihi zenginlikleri ve gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Savaş belediye başkanlarına Hatay’a özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.