Bereketoğlu ve Ünal ailelerinin mutlu günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Yargı Akademi dershanesinin kurucu müdürü, eğitimci Kemal Bereketoğlu ve eşi Nergiz Bereketoğlu’nun biricik güzel kızları Leyla İle Hikmet Ve Hasan Ünal’ın yakışıklı oğulları Alper muhteşem düğün töreni İle dünya evine girdiler.

Anemon Otel’de kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğünde nikâh merasiminin ardından düğün pastasını da keserek mutluluğa yelken açan genç çiftin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İskenderun’un köklü ve sevilen Bereketoğlu, Mazmancı ve Keklik ailelerinden oluşan kalabalık akraba bireylerini de buluşturan düğün eğlenceli ve neşeli ortamda gerçekleşti.

Kemal Bereketoğlu’nun yanı sıra güzel gelin Leyla hanımın amcaları kentimizin sevilen işadamları Fatin, Aytaç ve Adnan Bereketoğlu kardeşler ile aynı zamanda nikah şahitliğini yapan dayısı işadamı Sezai Mazmancı, yakın aile büyükleri Avukat Bedi Mazmancı, Fuat Mazmancı, Fevzi Mazmancı, Nurettin ve Necat Keklik ile kuzenleri de bu mutlu güne tanıklık ve ev sahipliği yaptılar.

Hafta sonunda Anemon Otel’de eğitim, siyaset ve iş dünyasından davetliler ile gelin ve damadın yakınlarının da hazır bulunduğu kalabalık ve sıcak ortamda gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri ve dostları bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca davetliler gönüllerince eğlendiler. Hayatlarını birleştirerek bekârlığa veda eden Leyla ve Alper çiftinin yanı sıra bu mutlu geceye tanıklık eden davetlilerin neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi. Mega Medya Grubu olarak bizler de dünya evine giren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.