Doğaka’dan Vali Ata’ya birifing

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurumları daha iyi tanımak ve yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek için kurumlardan brifing almaya başlayan Hatay Valisi Erdal Ata, bu uygulamaya Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile devam etti.
16 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 09.15’te Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı ziyaret eden Vali Ata, Ajans tarafından bölgesel gelişmeyi hızlandırmak amacıyla yürütülen faaliyetler, yatırım destek programları ve planlanan projeler hakkında DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’dan brifing aldı.
Yenilikçilik ve girişimcilik kültürü ile yerel potansiyelleri harekete geçiren DOĞAKA’nın yaptığı çalışmalarla ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkı sağladığını belirten Vali Ata, ilimizin ve bölgemizin ekonomik kalkınmasını sağlayacak yeni projelerde üzerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduğunu dile getirdi.
Vali Ata’nın Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ziyaretine Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal da eşlik etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.