Başkan Kimyeci’nin çalışmaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Evde Temizlik ve Evde Bakım Hizmeti çalışmalarında incelemelerde bulundu.

65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik uygulanan Evde Temizlik ve Evde Bakım hizmeti sunulan ihtiyaç sahibi yaşlıları evlerinde ziyaret eden Başkan Kimyeci, hallerini hatırlarını sordu, gönül rızalarını aldı.

Evde Temizlik, Evde Bakım hizmetinden yararlanan Hatice Çinçin, Fatma Düzkılınç, Hayriye Eroğlu, Hasibe Öztürk, Menekşe Porsuk, Huri Karagündüz, Menekşe Çelik, Ayşe Akın adlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmetler hakkında görüşlerini aldı.

Başkan Kimyeci hizmet alan vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerde hizmet hakkında bilgi verdiği konuşmalarında şunları kaydetti; “ 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza yönelik hayata geçirdiğimiz evde temizlik ve evde bakım projemiz ile değerli büyüklerimizin evlerini temizliyor, amcalarımızı tıraş ediyor, evde varsa kirli çamaşırları alarak bu proje için özel olarak hazırlanmış çamaşırhanemizde yıkıyor, sökükleri, yırtıkları terzilerimiz tarafından tamir ediyor, ütülüyor ve özel kurye ile adrese teslim gönderiyoruz. Antakya Belediyesi olarak örnek bir proje olan evde temizlik ve evde bakım projemiz ile büyüklerimize hizmet veriyor olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.”

Başkan Kimyeci’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyan vatandaşlar örnek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri esnasında karşılaştığı mahalle sakinleri ile de uzun süre sohbet etti.

 

————————————&———————————————————-&————————-

 

BAŞKAN KİMYECİ HAVUZLAR MAHALLE MUHTARI’NI ZİYARET ETTİ

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Havuzlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Tektaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kimyeci, Mahalle Muhtarı Mehmet Tektaş’a ziyaretinde mahallenin ihtiyaçları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kimyeci, Havuzlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci istişarelerin ardından Havuzlar Mahallesi’nde yürütülen hizmetlerde denetimler gerçekleştirerek eksikliklerin giderilmesi hakkında kendisine eşlik eden daire müdürlerine talimatlar verdi.

 

————————————&———————————————————-&————————-

 

BAŞKAN KİMYECİ PAZARTESİ 17.00’DE HD MEDYA RADYOLARININ KONUĞU OLACAK

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 14 Kasım Pazartesi günü saat 17.00’de, HD Medya Radyo Grubu stüdyolarında Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve HD Medya Genel Koordinatörü Ahmet Yetişen’in hazırlayıp sunduğu “Hatay’da Gündem” adlı radyo programının canlı yayın konuğu olacak.

Program HD Medya Grubu’nun bünyesinde yayın yapan BRT Fm 103.0, Hatay Fm 99.0 ve Genç Fm 95.5 frekanslarından aynı anda ortak canlı yayınlanacak.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Ahmet Yetişen’in üstlendiği “Hatay’da Gündem” adlı radyo programında Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.