Hatay’da Cumuriyet Bayramları kutlamaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi.

 

Düzenlenen törene Hatay Valisi Erdal Ata, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğ. General Tevfik Erkan Olgay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Daire Başkanları ve müdürleri, askeri yetkililer ile öğrenciler katılım gösterdi.

 

Aziz Şehitlerimizin Manevi Huzurunda İstiklal Marşı Okundu

 

Cumhuriyetin kuruluşunun 93’üncü yıldönümünü kutlama töreni çelenk sunularak başlandı. Çelenk sunumunun ardından tarih boyunca büyük işler başarmış adaletin ve cesaretin timsali olmuş Türk Milleti’nin bekası için canını hiçe sayan aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve Hatay Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

 

Şehitlerimizin Mezarları Ziyaret Edildi

 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninin ardında Antakya Şehitliği gezilerek karanfil bırakıldı. Ziyaretlerin ardından ülkemizin milli mücadelesinde hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.