TEMA’dan Başkan Savaş’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Hatay temsilcileri, 25 Ekim Salı günü Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

 

TEMA Hatay İl Temsilcisi Sibel Kocaman’ın da aralarında bulunduğu heyet, Hatay’da yeşil alanların genişletilmesi ve mevcut yeşil alanların korunması adına yapılabilecekler hususunda HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile görüş alışverişinde bulundu.

 

Hatay’ın ‘Yeşil’ Geleceği Masaya Yatırıldı

 

Gerçekleştirilen ziyarette HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sürdürülebilir yaşam ilkesiyle doğal varlıkların korunması için, bilim temelli çalışan, topraktan gelen toplumsal barışa inanan, halkla bütünleşen, ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan, gönüllü, bilinçli, öncü, uluslararası bir kuruluş olan TEMA temsilcileriyle Hatay’ın umut vadeden ‘yeşil’ geleceğini konuştu.

 

Başkan Savaş Tema Gönüllüsü Oldu

 

Hatay’ın doğal varlıklarının korunması hususunda hassasiyetiyle hizmet üreten HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ziyaret sırasında resmen TEMA gönüllüsü olarak, kuruluşun faaliyetlerine destek olmak amacıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdi.

 

HBB’ Nin Çevre Duyarlılığı Tema Temsilcilerinden Tam Not Aldı

 

TEMA’ya gönül veren Hatay temsilcileri, Başkan Savaş’a vakfa olan destekleri ve hizmetlerinin her aşamasında görünür hale gelen çevre duyarlılığı için teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.