İGC Protokol ve gazetecileri iftarda buluşturdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, protokol üyeleri ile basın mensuplarının buluştuğu bir iftar yemeği verdi.
Yörük Çadırı’nda verilen iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdullaziz Aydın, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Bnb.Kamil Türkdönmez,basın mensupları,eşleri ve çocukları katıldı.
Oruçların açılmasından sonra konuklar koyu bir sohbete başladılar.


İGC Başkanı Veysel Cıncık, Cemiyetin ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ”Bizim amacımız böylesi önemli gönlerde kent yöneticilerinin, basın mensuplarının bir araya gelmesi, samimi ve sıcak bir ortamda iftarın olmasıydı. Bunu da başardık. Başta sayın Kaymakamlarımız olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklara, meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan böyle her yıl bu birlikteliği tekrarlayacağız.”dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.