HBB Kadın Meclis Başkanı Yalım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımcı belediyecilik anlayışı kapsamında HBB Kadın Meclisi Toplantısı 13 Haziran Pazartesi günü Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon öncülüğünde HBB Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.

HBB KADIN MECLİSİ’NİN BAŞKANI NEVİN YALIM OLDU HBB Kadın Meclisi üyelerinin görev tanımlarının, komisyonda yer alan kişileri belirlendiği ve yapılması planlanan projeler için bir araya gelinen toplantıda, HBB Kadın Meclisi Başkanı Nevin Yalım oldu. Çevresel sorunların konuşulduğu toplantıda daha temiz bir Hatay, bilinçli eğitimli bireyler yetiştirilmesi, çevre bilinci oluşturmak amacıyla sloganlar üretmek, afişlerle bunları destekleyici çalışmalar yapmak, muhtarlarla işbirliği yapmak, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleriyle koordineli çalışmalar yapmak gibi konular üzerinde uzlaşmaya varan komisyon üyeleri, ikinci toplantıyı 20 Haziran Pazartesi günü yapma kararı aldı. HATAY KENT KONSEYİ BAŞKANI KİMYON: KENTİMİZE YARAŞIR PROJELER ÜRETİP HEP BİRLİKTE ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN TOPLANDIK Hatay Kent Konseyi Başkanı Kimyon yapılan toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kentimize yaraşır projeler üretip hep birlikte çözüme kavuşturmak için bugün bir araya geldik. Çevresel sorunlar hakkında çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız. Çalışmalarımızda bizlere desteklerini sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.