Erzin Belediye Spor’un Antalya Kampı Devam Ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda zirveye oynayan takımlardan Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor’un Antalya Belek Limak Arcadia otelindeki kamp çalışmaları teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde devam ediyor. Hatay takımları arasında en başarılı Teknik Direktörlerinden Ergün Aytekin yaptığı açıklamada, “Saba ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanmaktayız. Renklerimize bağlamayı düşündüğümüz yeni futbolculardan bir kısmı kampımıza dahil olmuşlardır. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarının başlarında bir an önce rakiplerimizle aramızdaki puan farkını kapatarak puan cetvelinin yukarısına doğru tırmanmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Erzin Belediye Spor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy’da yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin’in verdiği rapor doğrultusunda 3 veya 4 futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Bu konuda görüşmelerimiz devam etmektedir. En az 3 futbolcuyla da yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.