Başkan Kimyeci’nin çalışmalarından…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BAŞKAN KİMYECİ TOKİ 956 KONUTLAR SAKİNLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her zaman olduğu gibi vatandaşlar ile bir araya gelerek hizmetler hakkında istişareler yapmaya devam ediyor.

TOK_ 956 Konutlar_ Hizmet Denetimi (3)_1024x576

Hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 956 konutları mevkide Antakya Belediyesi’nce yapılan 19.900 metrekarelik yeşil alanda incelemelerde bulunan Başkan Kimyeci, mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Antakya Belediyesi’nce önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek olan projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Kimyeci etrafını saran vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Yapılan parkta oynayan çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kimyeci, tek tek ilgilenerek Antakya Belediyesi’nce yürütülen ücretsiz eğitim kursları hakkında da bilgiler verdi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci daha sonra hizmetlerin yürütüldüğü alanlarda incelemelerde bulundu.

parkda denetim-antakya

BAŞKAN KİMYECİ ALTINÇAY PARKI’NDA DENETİMLERDE BULUNDU

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Altınçay Mahallesi’nde Antakya Belediyesi’nce yapımı tamamlanan ve bakım çalışmaları devam eden parkta incelemelerde bulundu. Göreve geldiği ilk günden bu yana makamdan yönetim anlayışının aksine saha çalışmaları ve vatandaşlarla, esnafla, muhtarlarla iç içe, istişareler yaparak hizmet üretmeyi benimseyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bu anlayış çerçevesinde yürüttüğü hizmet denetimlerine devam ediyor. Başkan Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Antakya Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Altınçay Mahallesi parkında incelemelerde bulundu. Antakya Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinin yabani ot toplama ve süpürge çalışması yürüttükleri parkta sabahın erken saatlerinde denetimler gerçekleştiren Başkan Kimyeci o esnada parkta bulunan belediye çalışanları ile sohbet ederek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kimyeci Şehit Polis Şener Türksever Parkında İncelemelerde Bulundu

ANTAKYA BELEDİYESİ ESENLİK MAHALLESİ’NDE YER ALAN PARKI REVİZE EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Esenlik Mahallesi’nde bulunan Şehit Polis Şener Türksever parkında incelemelerde bulundu.

Parkın yeniden revize edileceğinin müjdesini veren Başkan Kimyeci, şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak yemyeşil bir şehir için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet denetimleri programımız kapsamında gerekli incelemeleri yaptığımız Esenlik Mahallemizde bulunan Şehit Polis Şener Türksever parkımızda revize çalışmalarının yapılması gerektiğini uygun gördük. Duvarlarında yıkıntılar olan parkımızın tamamı elden geçirilerek doğal bitki örtüsü ve ağaçları zarar görmeyecek şekilde yeniden düzenlenecek. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” Başkan Kimyeci konuşmasının ardından yaptığı incelemeler doğrultusunda ilgili daire müdürlerine talimatlar vererek çalışmaların en kısa sürede başlamasını istedi.

ALTINÇAY MAHALLESİ 1. ETAP TOKİ KONUTLARI YANINDAKİ

10 BİN M² LİK METRUK ARAZİ YEŞİL ALANA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Altınçay Mahallesi 1. Etap Toki konutları arkasındaki 10 bin metrekarelik metruk alanı yeşil alan olarak kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Başkan Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Altınçay Mahallesi 1. Etap Toki konutları arkasında Antakya Belediyesi’ne ait olan alanda incelemelerde bulundu. Başkan Kimyeci denetimler esnasında yaptığı açıklamada söz konusu alanda revize çalışmaları başlatılacağını bu doğrultuda 2016 yılında şehre yepyeni bir yeşil alan ve park olarak kazandırılacağını ifade etti. 10 bin metrekare genişliğe sahip olan bölgede oyun grupları, fitness aletleri, yürüyüş parkuru ve bolca yeşil alan olacağını ifade eden Başkan Kimyeci, yemyeşil bir Antakya için şehir genelinde buna benzer alanları da süreç içerisinde revize edeceklerini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.