Arçelik yılın öğretmenini İskenderun’dan seçti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arçelik bu yıl yılın öğretmenini İskenderun’dan seçti. 17 yıl önce emekli olan, 29 yıl öğretmenlik yapan her yıl bir öğrenci okutmak için gayret eden, menenjit hastası öğrencisinin derslerinden geri kalmaması için evinde özverili bir şekilde ders verdiği öğrencisinin şimdi bir üniversitede profesör olduğu bilgilerine ulaşan Arçelik yetkilileri, yılın öğretmeni olarak 64 yaşındaki Sabahat Okuyan’ı seçti.

arcelik yilin öğretmeni (1)İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Kadir Tosun yılın emekli öğretmeni seçilen Sabahat Okuyan’ı elinden öperek kutladı. Adana Arçelik Bölge müdürü Yunus Bulut ise, “İskenderun’da ilk defa düzenlediğimiz yılın emekli öğretmeni yarışmasını geleneksel hale getireceğiz ve her yıl düzenleyeceğiz. Bu vesile ile yapılan ankette en çok oyu alan emekli öğretmenimizi de kutluyorum” dedi.

Arçelik Özkayalar işletmecisi Vidan Eraslan Özkaya ise, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl İskenderun’da yapılan anket ile yılın emekli öğretmenini seçtik. Kendisini kutluyoruz ve günün anısına kendisine Arçelik televizyonu armağan ediyoruz” dedi.

İskenderun’un başarılı iş kadınlarından Vicdan Eraslan Özkaya, Özkayalar Arçelik Mağazası sosyal sorumluluk projesinde anket çalışmaları ile yılın öğretmeninin belirlendiğini belirtti. Fener Caddesi üzerinde bulunan Özkayalar Arçelik Mağazasında düzenlenen etkinliğe İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, Arçelik Adana Bölge müdürü Yusuf Bulut, Arçelik Hatay ili Bayi yöneticisi Yaşar İnanç, Özkayalar işletmecisi Vicdan Eraslan Özkaya ve davetliler katıldı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.