WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1089) ORDER BY t.name ASC

“Gönül Gönüle İskenderun’ un Geleceğini İnşa Edeceğiz” | Ekogündem Gazetesi

“Gönül Gönüle İskenderun’ un Geleceğini İnşa Edeceğiz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,  AK Parti’nin tek başına iktidarıyla sonuçlanan 1 Kasım erken genel seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Türk halkının güven ve istikrardan yana olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da yapılan hizmetleri de halkın oylarıyla süslediğini ifade etti.

Merakla beklenen 1 Kasım erken genel seçimleri beraberinde huzuru, refahı ve kardeşliği getirdiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu seçimde kazananın halk olduğunu dile getirdi.

AK Parti’nin tek başına iktidarıyla artık İskenderun’un daha çok hizmet alacağını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ülkemizde AK Parti’nin tek başına iktidarla 4. Kez gelmesi artık hizmetler için Ankara’da elimizi daha da kolaylaştırdı. Hayata geçirdiğimiz TOKİ ve feyezan kanalının yapım çalışmaları belirlenen süreden daha da erken bitecek. Çünkü AK Parti halka hizmet için bu kutlu yoldadır. İskenderun’a şu ana kadar yaptığımız hizmetlerimize halkımızda oylarıyla destek verdi. İskenderun halkı da güven, istikrar ve hizmet dedi. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle verip Ankara’dan hizmetleri tek tek alıp İskenderun’un geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Bizlerde halkımızın bize olan güvenine bundan önce olduğu gibi bundan sonrada layık olacağız. Koltuklar gelip geçididir, önemli olan halkımıza hizmettir. Bu noktada iktidarımızla birlikte hizmete yürüyoruz” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.