Hidayet Şahinoğlu Güven Tazeledi, Yeniden Başkan Seçildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hidayet Şahinoğlu yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim ve denetim kurulları da belli oldu.


HATAY – İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Hidayet Şahinoğlu, üyelerin desteğini alarak güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Listesi Belli Oldu
Genel kurul sonrası oluşan Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu:
Ahmet Hamdi Çelik, Mehmet Düşer, Mehmet Bestami Memo, Aydın Celal Sökmen, Yılmaz Kuş ve Turgut Güllü.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Erman Şahinoğlu, Mehmet Ali Çelik, İsmail Törün, Edip Batmaz, İsmail Darfoğlu, Mehmet Aktaş ve Metin Baş oldu.
Denetim Kurulu Üyeleri Açıklandı
Denetim Kurulu Asil Üyeleri İnayet Kopran, Umut Yersiz ve Hasan Doğan’dan oluşurken;
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri Özlem Tümkaya, Murat Güzel ve Süheyl Fer olarak belirlendi.

Başkan Hidayet Şahinoğlu, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, kendisine yeniden duyulan güven için üyelere teşekkür ederek, esnafın sorunları için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Genel kurul, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arşivler