Devlet Erkanı ve Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sadullah Dönmez ile Aylin Bayram’a Rüya Gibi Düğün

İş dünyasının tanınmış isimlerinden ÖzTrans Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş insanı Yusuf Dönmez ve Neslihan Dönmez çiftinin oğulları Sadullah Dönmez ile Cevahir ve Metin Bayram çiftinin kızları Aylin Bayram, unutulmaz bir düğünle hayatlarını birleştirdi.
Four Seasons İstanbul’da gerçekleşen bu rüya gibi düğüne iş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Sadullah Dönmez ile Aylin Bayram çiftinin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez kıyarken, nikah şahitliklerini Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile Hayırsever İşinsanı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş yaptılar.
Dönmez ve Bayram ailelerinin örnek ev sahipliğinde muhteşem bir atmosferde gerçekleşen rüya gibi düğün töreninde, devlet erkanı, siyaset ve işdünyası biraraya geldi.

SİBEL CAN VE MAHSUN KIRMIZIGÜL AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI
Düğünde sahne alan ünlü sanatçılar Sibel Can ve Mahsun Kırmızıgül, konuklara müzik ziyafeti sunarak geceye damga vurdu. Yıllar sonra aynı sahnede buluşan iki sanatçı, Dönmez ve Bayram ailelerinin bu özel gününü kutlayarak gelin ve damada bir ömür boyu mutluluk diledi. Davetliler, gecenin ilerleyen saatlerinde Sibel Can ve Mahsun Kırmızıgül’ün şarkıları eşliğinde unutulmaz anlar yaşadı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.