Rapor Dergisi 33  yaşında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, yayın hayatına 5 Ekim 1992 yılında başlayan Rapor Dergisi’ni ziyaret ederek derginin kurucusu ve imtiyaz Sahibi, Yazı İşleri Müdürü Yaşar Diken’i kutladı. Ziyarette İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Rapor Dergisi’nin 32. yayın yılı dolayısıyla düzenlenen buluşmada Yaşar Diken ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Diyap Atar, derginin bölge ekonomisine ve bölge basınına katkılarından övgüyle söz ederek, “Rapor Dergisi, yıllardır çizgisini bozmadan yerel basının güçlü bir sesi olmayı başardı. Yaşar Bey’in öncülüğünde, bölge halkının sesini duyuran ve doğru habercilik anlayışını sürdüren bir yayın organı olarak, yıllardır takdirle izliyoruz. Derginin nice yıllar daha başarıyla yayın hayatına devam etmesini diliyorum,” dedi.

Yaşar Diken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rapor Dergisi olarak amacımız her zaman halkın ve bölge ekonomisinin yararına doğru ve objektif habercilik yapmak oldu. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm okurlarımıza ve bu güzel ziyareti gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda 32. yıl kutlamaları kapsamında bir pasta kesilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.