Belen’de Atatürk Anıtı ve çevresi yenilendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen’de resmi ve sivil törenlerin yapıldığı Atatürk Anıtı ve çevresi yapılan tadilat ve düzenleme çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu. Belen’de Atatürk Anıtı ve çevresi bakım ve tadilat işleri, Belen Kaymakamlığı ve hayırsever Sedat Uysal’ın katkılarıyla yaptırıldı.

 

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, tadilat ve bakım işlerinin tamamlanması üzerine yaptığı açıklamasında; Atatürk heykelinin bulunduğu kaidenin mermerlerinin değiştirildiğini, kaidede ve parkta bulunan rölyefler ile Atatürk e ait vecizelerinin bulunduğu plakalar, parkın boya bakım işleri yapılarak, rölyeflerin led lamba ile aydınlatıldığını söyledi. Kırılan mermerlerin değiştirilmesiyle de Anıtın ve çevresinin Belen’e yakışan bir şekilde düzenlendiğini belirten Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, yapılan çalışmalara destek veren hayırsever işadamı Sedat Uysal’a Kaymakamlık ve Belen halkı adına teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.