Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün’den İlçede Trafik Yoğunluğu Uyarısı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti,  bölgeye katkılarından dolayı Emniyet Müdürü Hasan Gün’e bir plaket takdim etti. Cemiyet Başkanı Diyap Atar, Müdür Gün’e övgü dolu sözlerle teşekkür ederek, ilçedeki başarılı çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

6 Şubat depremlerinden sonra Arsuz ilçesinde yaşanan nüfus artışıyla birlikte araç yoğunluğunda da gözle görülür bir artış yaşandığına dikkat çeken Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinde bu duruma dikkat çekerek vatandaşlara trafik konusunda uyarılarda bulundu.

Müdür Gün, özellikle Arsuz’daki trafik yoğunluğunun giderek arttığını belirterek, sürücülerin daha dikkatli ve sabırlı olmalarını, trafik kurallarına uymalarını tavsiye etti.

Program sonunda plaket takdim edilip günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Hasan Gün, Cemiyet Başkanı Diyap Atar’a ve tüm gazetecilere teşekkürlerini sunarak, bu tür buluşmaların ilçe güvenliği ve halkla ilişkiler açısından önemli olduğunu vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.