ARSUZ’DA YENİ PLAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün yerel seçimler öncesi vaat ettiği 6 Yeni Plaj Projesi çerçevesinde sahil bölgelerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı il genelinde yapılan tespit çalışmaları sonrasında kıyı estetiğini arttırmak ve vatandaşların sahillerde daha güvenli, konforlu ve hoş vakit geçirmelerini sağlamak hedefiyle Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yapıyor.

Büyükşehir ekipleri, Arsuz Pirinçlik Sahili’nde, kıyı bölgesine soyunma ve wc kabinleri, duşluklar ile oturma bankların yanı sıra vatandaşların güneşlenirken kullanmaları için alana şemsiye ve şezlonglar da ekledi.
Ayrıca aydınlatma sisteminin bakım onarımı yapılarak bitkilendirme ve peyzaj çalışması da tamamlanan Arsuz Pirinçlik Sahili vatandaşların hizmetine sunuldu.
HBB yetkilileri Arsuz Pirinçlik Sahili ve Payas’ta yapılan çalışmaların tamamlandığını, diğer sahil bölgelerindeki düzenleme çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, diğer projelerin de en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.