Gaziantep Lezzetleri İskenderun’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

*Çıtır Dürüm Lahmacun’un Açılışı Gerçekleşti:

İskenderun’un yeni lezzet durağı Çıtır Dürüm Lahmacun, kapılarını açtı. Gaziantep mutfağının eşsiz tatlarını sunan restoran, Servet Ataş’ın işletmeciliğinde hizmet vermeye başladı. Açılış törenine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, İGC başkanı Diyap Atar, Yıldırım Alpay ve çok sayıda davetliler katıldı.

Törende birer konuşma yapan işletme sahibi Servet Ataş ve Milletvekili Abdulkadir Özel, Çıtır Dürüm Lahmacun’un İskenderun’a yeni bir lezzet getireceğini belirterek, Gaziantep mutfağının zenginliklerini İskenderunlularla buluşturacak olmanın heyecanını paylaştılar. Bu tür girişimlerin şehre katma değer sağladığını vurgulayan  AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Çıtır Dürüm Lahmacun’un açılış kurdelesini kesti ve  ‘Hayırlı ve bol kazançlar’ temennisinde bulundu.

İşletmeci Servet Ataş, Gaziantep yöresinin lezzetlerini halkımıza sunmak istediklerini ve halkımıza da bu sektörde hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Çıtır Dürüm’ün hayırlı olmasını diledi.

Çıtır Dürüm Lahmacun, zengin menüsü ve otantik Gaziantep tatlarıyla şimdiden büyük ilgi çekiyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.