Uğur Aslan Konseriyle Depremzedelere Umut Işığı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Bir Bilet, Bir Umut” kampanyasıyla siz de depremzedelerin yanında yer alın, onlara umut olun!

 

Hatay’ın yüreğini sızlatan deprem felaketinin ardından, bölgeye destek olmak için başlatılan anlamlı bir kampanya tüm Türkiye’yi bir araya getiriyor. 

 

Ünlü sanatçı Uğur Aslan’ın konser gelirlerinin tamamı, depremden en çok etkilenen 100. Yıl Köyü’ne aktarılacak.

Deprem Bölgesi Hatay’a destek olmak için bu özel konsere bilet alarak depremzedelere umut ışığı olabilirsiniz” çağrısı yapıldı.

Konser, 26 Ağustos Pazartesi akşamı İSSOS Otel’de yapılacak.

Depremzedelere Umut Olun: Konser gelirleriyle 100. Yıl Köyü’nde yaşayan insanların temel ihtiyaçları karşılanacak, yeniden inşa sürecinde onlara destek olunacak.

 

255 ev ve 2000 kişi kapasiteli köyün içerisinde yer alan yapılar Hatay’ın sosyokültürel yapısı ile bugünkü modern mimarisi bir araya getirilerek çelik konstrüksiyon ve kerpiç duvarlar ile sürdürülebilirliği arttırıcı etmenlerle oluşturuldu.

Sanatla iyilik bir araya geleceği etkinliğe katılanlar, hem güzel bir gece geçirecek hem de depremzedelere moral verecek.

Toplumsal Sorumluluk adına bu anlamlı kampanyaya katılarak, topluma karşı duyarlı kesimin destekleri ile düzenlenen konserde ünlü sanatçı Uğur Aslan sahne alacak. Bu konserin gelirlerinin tamamı depremzedeler için harcanacak.

Konser biletleri, yer konumuna göre 750 TL, 1250 TL ve 1500 TL olmak üzere üç farklı kategoriden oluşuyor. İsterseniz bu kategorilerden birini seçerek bilet alabilir, isterseniz de kendi belirleyeceğiniz miktarda destek sağlayabilirsiniz. Her bir destek, depremzedeler için büyük önem taşıyor.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için [Bilet linkine ulaşmak için
https://fonzip.com/gulmekiyilestirir/ugur-aslan-konseri-hatay ] adresini ziyaret edebilir veya ilgili iletişim bilgilerinden kampanya organizatörlerine ulaşabilirsiniz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.