Süleyman Sırrı Bahadırlı’dan İGC Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 61’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Başkan Diyap Atar ve üyelerine kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Her zaman İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin katkısını ve desteğini yoğun olarak hissettiklerini belirten Süleyman Sırrı Bahadırlı, bölgenin kalkınması, sorunların gündeme getirilmesi ve çözüm üretilmesi konularında duyarlılık gösteren tüm gazetecilere Başkan Diyap Atar’ın şahsında teşekkür etti.

Başkan Diyaıp Atar da, sadece seçim döneminde değil, seçimden sonra da İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve üyeleriyle bağlarını güçlendirerek iyi ve kötü günde beraber olan Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı’ya teşekkür ederek, her konuda sorunlara çözüm üretmek adına istişareye açık olduklarını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.