Depremzede kadınlara moral ve motivasyon etkinliği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mozaik Kadın Derneği, 6 Şubat depremlerini yaşayan İskenderunlu kadınlara Anneler Gününde moral etkinliği düzenledi. Bu etkinlik kadınlara moral ve motivasyon olurken Mozaik Kadınları, “Kadın dayanışmasına devam” mesajı verdi.

11 Mayıs Cumartesi günü İskenderun Pınarbaşı Konteynır kentinde Anneler Günü etkinliği gerçekleştiren Mozaik Kadın Derneği yöneticileri ve üyeleri, Konteynır kentte yaşayan kadınlarla bir araya gelerek dernek depremin acılarını sarmaya çalıştı. Etkinlikte derneğin çalışmaları hakkında kadınları bilgilendiren Dernek yöneticileri,  depremde yaşamını yitiren hemşerilerini de andı. Eğitmenler; Suat Yaşar Dikkaya ile nefes egzersizi,  Ali Demircioğlu ile zumba çalışmaları yapan kadınlar hem moral buldu hem de Konteyner kent sakinleri ve çalışanları stres atıp güzel vakit geçirdi. Acıların paylaşıldıkça azalacağına inandıklarını ifade eden Mozaik Kadın Derneği, kadın dayanışmasının önümüzdeki süreçte de devam edeceği mesajını verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.