RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, necip milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve en anlamlı günlerini içeren  “Ramazan Bayramı” na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşarken, bu mutluluk ve maneviyatı paylaşmak amacıyla aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ve vatandaşlarımızla bayramlaşma etkinliklerinden oluşan bayram programı açıklandı.

 

Ramazan Bayramı Programı İskenderun Kaymakamlığı tarafından açıklandı.

 

Şehitlik Ziyareti; 01 Mayıs 2022 Pazar (Arefe) günü yapılacak olup, vatandaşlarımızla bayramlaşma ise; Bayramın 1’inci günü olan 02 Mayıs 2022 Pazartesi günü aşağıda belirtilen program çerçevesinde yapılacaktır.

Arefe Günü 10.00-10.30 saatlileri arasında Şehitlik Ziyareti Bayramın 1.Günü 1 Mayıs’ta İskenderun Kaymakamlığı yeni hizmet binası avlusunda protokol bayramlaşması yapılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.