KYK Öğrencilerine ‘Bilgiden Bilince’ konferansı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Bilgiden Bilince’ konulu konferans düzenlendi.

Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ‘Bilgiden Bilince’ konferansı MKÜ Atatürk konferans salonunda yapıldı. Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın sunumuyla başlayan konferansa Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda konaklayan öğrenciler de yoğun katılım gösterdi.

Konferansta gençliğin içinde olduğu durum, insanları etkileyen ve bireyin gelişimi için bilinçaltı kavramının önemi hakkında bilgiler veren Aslanhan, gençlerin kendilerini geliştirmek için mutlaka bir meşguliyet bulmaları gerektiğini ve böylelikle birçok hastalığın önüne geçerek pozitif mutlu bireyler yetişeceğini belirtti.

Gençlerin kendini geliştirmek için iletişimlerinin etkili olması gerektiğini ifade eden Aslanhan, kendi donanımlarını bilinçli bir şekilde gelişmeye müsait kılarak, düşünerek, araştırarak uzun süreli kalıcı katkılarla en önce aile hayatında, ardından sosyal çevrede kendini gerçekleştirip iş hayatında da üretkenliği sağlayarak hedefleneceklerini söyledi.

Toplum olarak gelişmenin ise bireyin kendini geliştirmesiyle toplum olarak değişimin sağlayacağını vurgulayan Aslanhan, eşinin, ailesinin, arkadaşlarının ve insanların değerini bilerek yaşamanın gerektiğini ifade etti. Konferansın sonunda ise Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’a hediye ve plaket takdim etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.