Refik Kireççi son yolculuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’un yaşayan en eski gazetecisi Refik Kireççi (83) Binevler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Dün gece 02.00’oe tedavi edildiği hastanede vefat eden Şeref Basın Kartı sahibiDUAYEN GAZETECİYE VEDAİskenderun, Arsuz hakkında pek çok kitap yazdı. Güney Gazetesi’nin kurucusu olan Refik Kireççi, daha sonra Güneş Gazetesi’ni yayınladı. Kireççi, Anadolu Basın Birliği Hatay Şube Başkanlığı görevini de yürütüyordu.
4 çocuk babası Refik Kireççi’nin cenaze törenine, ailesi, İskenderun eski Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık, işadamı Nuri Üysen, Berberler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, basın mensupları ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Kireççi’nin cenazesi Binevler Camii’nde kılınan namazın ardından Karaağaç Asri Mezarlığında dualarla toprağa verildi.
Ekogündem Gazetesi, Esnaf Dergisi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak usta gazeteci ağabeyimiz Refik Kireççi’ye Allah’tan Rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.