Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, basın mensuplarını tebrik etti. Recep Atakaş, mesajını İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a yazılı olarak iletti.
Atakaş, mesajında Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın, ulusun ortak sesidir; bir güç, bir okul, bir yol göstericidir” sözünü hatırlatarak, basının toplum için üstlendiği önemli role dikkat çekti. Şu ifadelere yer verdi:
“Çok değerli çalışan gazetecilerimiz, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla yerine getirmiştir. Bu anlayışa olan inancım tamdır. Bu vesileyle tüm çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; kendilerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.”
Atakaş, mesajında gazetecilerin toplum için taşıdığı öneme bir kez daha vurgu yaparak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi konusundaki emeklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.