İskenderun’a Kapalı Atış Poligonu ve Silah Satış Merkezi Kuruluyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Atlı Spor Kulübü sahibi ve Cihangir markasıyla restoran sektöründe hizmet veren Mustafa Yener, bölgeye kazandıracakları kapalı atış poligonu ve silah satış merkezi projesini açıkladı.

Gazetecilere projeyle ilgili bilgi veren Yener, İskenderun’da atış poligonu bulunmadığını ve Hatay’daki 5.000’den fazla güvenlik görevlisi ve kolluk kuvvetlerinin atış yapmak için şehir dışına gitmek zorunda kaldığını vurguladı.

Yener, 1.500 metrekarelik kapalı atış poligonunun hem profesyonellere hem de hobi amaçlı atış yapacak vatandaşlara hizmet vereceğini belirtti. “7’den 70’e herkesi ağırlayabileceğimiz bir alan oluşturuyoruz,” diyen Yener, poligonun bekleme alanları ve otoparkı ile ziyaretçilerine konforlu bir ortam sunacağını söyledi.

Ayrıca yerli silah üreticileriyle bayilik anlaşmaları için ön görüşmeleri tamamladıklarını ifade eden Yener, tesisin Deniz Alayı Şekere Mevkisi ve Nardüzü olmak üzere iki alanda kurulacağını açıkladı. İşletmenin temelinin 2025 yılının Ocak ayında atılacağını belirten Yener, ilerleyen dönemde açık alanda atış poligonları ile ilgili de çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.