Depremzede Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Malzemesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Anlamlı Yardım: Depremzede Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Malzemesi verdiler.

 

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, depremde anne ve babasını kaybetmiş öğrencilere yönelik anlamlı bir yardımda bulundu. Dernek, ihtiyaç sahibi çocuklara çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtarak yüzlerini güldürdü.

 

Dernek Başkanı Ahmet Taş, çocukların eğitim hayatlarında her türlü desteği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

Yardım koordinasyonunu sağlayan dernek yönetim kurulu üyesi Volkan Pehlivan, çantaları ve malzemeleri Başkan Ahmet Taş ile birlikte tek tek öğrencilere teslim etti.

Dernek, hafta içi de kırtasiye malzemesi yardımlarını sürdürecek. Bu tür yardımların, zor zamanlar geçiren çocukların eğitimlerine katkıda bulunması hedefleniyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.