HBB’DEN TARIMSAL BÖLGELERE YOL DESTEĞİ GÜZELCE VE DEMİRKONAK YOLLARI ONARILIYOR!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelindeki tarımsal kalkınmayı destekleme amacı doğrultusunda yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, bu kapsamda Kırıkhan Güzelce Mahallesi Yusuflu mevkisinde 2400 metre uzunluğunda beton asfalt serimi gerçekleştirerek hem Çamsarı Mahallesi’ne ulaşımı kolaylaştırdı hem de bölgede tarım faaliyetleri yürüten çiftçiler için önemli ve işlek bir ulaşım güzergâhı oluşturdu.

Ekipler Kırıkhan Demirkonak Mahallesi bağlantı yollarında da sathi kaplama öncesi zemin hazırlık çalışmalarına başladı.

ÇİFTÇİLER ZAMANDAN TASARRUF EDECEK

Güzelce Mahalle Muhtarı Ahmet Talay, 15 yıldır yapılmayan bağlantı yolunun yapılarak hizmete sunulmasından dolayı memnuniyetini ifade ederken, bölge yolunu sıklıkla kullanan üreticiler de yol iyileştirme çalışmasıyla tarım arazilerine daha hızlı ulaşacaklarını ve akaryakıt tasarrufu sağlayacaklarını belirterek HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.