HBB SAMANDAĞ’IN KÖY YOLLARINI MODERNİZE EDİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde modern bir ulaşım ağı kurma hedefi doğrultusunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Samandağ ilçesiBatıayaz, Çamlıyayla, Büyükoba, Ceylandere ve Seldiren Mahallelerini birbirine bağlayan yolları yeniledi.

 

HBB Ekipleri tarafından Büyükoba Mahallesi’nin de içinde bulunduğu 9 km’lik grup yolunda beton asfalt serimi yapılıp fosforlu yol çizgileri çekilerek yol güvenliği arttırıldı.

İlçede ayrıca Yeniköy Mahallesi’nde yapılan 3200 metre sathi kaplama çalışması ile ilçenin kırsal bölgelerindeki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

YÜKSEL: BÜYÜKOBA, ASFALTLA TANIŞTI

 

Büyükoba Mahalle Muhtarı Yüksel Kardeş, yollarının mahalle tarihinde ilk kez asfaltlandığını vurgulayarakBüyükşehir’invatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği hizmetlerin sadece yolla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

 

Kardeş, mahalleye namaz kılma yeri ve su deposu yapıldığını ayrıca halk otobüsünün yakın zamanda hizmete gireceğini duyurdu.

ANTAKYA İLE YOLCULUK SÜRESİ AZALDI

 

Çamlıyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Yarar asfaltlanan yeni yolla birlikte vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağladığına dikkat çekerek, Antakya ile mahalleleri arasındaki yolculuk süresinin daha da kısaldığınıvurguladı.

 

Mahalle muhtarları ve bölge sakinleri, çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkürlerini iletti.

 

Yetkililer ise Uzunbağ ile Mızraklı Mahalleleri arasında 4500 metrelik sathi kaplama yol çalışmalarına da başlandığı bilgisini paylaştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.