İSTE’DE ÖĞRENCİLER İÇİN SOSYAL İMKÂNLAR GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSTE’DE ÖĞRENCİLER İÇİN SOSYAL İMKÂNLAR GÜNDEN GÜNE ARTIYOR

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde(İSTE) yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik sosyal imkânlar arttırılmaya devam ediyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere yönelik sosyal imkânlar arttırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ihalesi yapılan ve öğrencilerin yararlanması için hazır hale getirilen 7 adet kafeterya, çay ocağı ve fotokopi çekim yerleri 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hizmetinde olacak.

Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm bölümlerde yüz yüze eğitimin olacağı İSTE’de, Merkezi Kütüphane binasının arkasında alanda yer alan öğrencilerin güzel zaman geçireceği ve sosyalleşebileceği Merkezi Kafeterya da öğrencilerin hizmetine sunulacak.

Bütün bölümlerde yüz yüze eğitime geçecekleri için heyecanlı olduğunu ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Laboratuvarlar tamam sırada sosyal imkânları iyileştirmek var demiştik. Konuyla ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bir yandan Merkezi Kütüphane binamızın arkası doldurularak kullanıma kazandırdığımız alana, Merkezi Kafeteryamızın ihalesi devam ederken diğer yandan Üniversitemizde bulunan 7 adet kafeterya, merkezi kafeterya, çay ocağı ve fotokopi çekim yeri için ihalelerimizi tamamladık. Yeni eğitim- öğretim yılında hepsinin İnşallah İSTE Ailesinin hizmetinde olacağının haberini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.