Fenerbahçelilerden Devlet Hastanesine ‘Hasta Transfer Sandalyesi’ Desteği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği, İskenderun Devlet Hastanesinin ihtiyaçları doğrultusunda, hastaneye ‘hasta transfer sandalyesi’ bağışında bulundu. Sandalye eksiği konusunda bilgi almalarının hemen ardından harekete geçtiklerini ifade eden İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, ilk etapta temin ettikleri yedi adet hasta transfer sandalyesini İskenderun Devlet Hastanesi yetkililerine teslim etti.
Dernek Genel Sekreteri Seçkin Yıldırımöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Değirmen ile birlikte hastaneye gelen Başkan Düzen, İskenderun Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Yolal ve İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce tarafından karşılandı.

Sandalyeleri teslim eden Dernek Başkanı Düzen; “Bugün burada İskenderun Devlet Hastanesine hasta transfer sandalyesi bağışında bulunmak üzere toplandık. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sayın Fatma Yolal’a teşekkür ediyorum, geçen hafta bize böyle bir sıkıntıları olduğunu belirtti. Biz de derhal harekete geçtik, bu sandalyeleri temin ettik, kendilerine teslim ediyoruz. Duyarlı davranıp bize bu sıkıntısından bahsettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları olarak biz her zaman devletimizin yanındayız.

Devletimiz her şeye yetişemiyor, tabii ki her şeyi devletten beklememek lazım. Sivil toplum kuruluşları, dernekler, yardımcı olmaları lazım. İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe’nin bir şubesi alarak burada sizlere, elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bize. Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak her zamanki gibi öncülük ettik umarım bizden sonra diğer spor kulüpleri diğer sivil toplum kuruluşları buna devam edeceklerdir. Her zaman olduğu gibi sözlerimi yine ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyerek bitirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan yardımdan dolayı Dernek Şube Başkanı ve Yöneticilere teşekkürlerini ileten İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce de; “İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ediyorum bu yardımlarından dolayı. Memleketimizdeki ekonomisi iyi olan kişilere de bildirdik, onlar da bize yardım yapacaklar. Basit ama çok önemli bir ihtiyaç bu. Onlar da gereken yardımları yapacaklar diğer günler bu devam edecek. Her şey için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.