İSDEMİR Musiki Derneği’nden SMA Hastalığı Farkındalık Konseri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İsdemir Musiki Derneği konseri SMA hastalığı ile ilgili toplumu bilinçlendirmek adına farkındalık yarattı ve Bahçeşehir Kolejinde TSM konseri ile anlamlı bir projeye imza attı.

 

İskenderun Demir Çelik Musiki Derneği, Türk Sanat Müziği Konseri düzenleyerek SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastalığına farkındalık oluşturmayı amaçladı.

Etkinlikte katılımcılara SMA hastalığı hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve izleyiciler büyük bir coşkuyla konsere katılım sağladı.

SMA hastası çocuklar için destek veren Çocuk Doktoru Mehmet Ali Yavuz, Recep Coşkun, Erzin Belediye Başkan Vekili Günay Gökçe, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Akçalı, Ritim Sazda Onur Sevinçli’ye İSDEMİR Musiki Derneği Başkanı Sema Naz konserde, çiçek takdim edilerek teşekkür etti.

Başkan Naz, Dernek yetkilileri, hastalığın tedavisi ve farkındalığın arttırılması için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

Yoğun ilgi gören konser, izleyicilerden tam not aldı ve SMA hastalarına destek olmak adına düzenlenen bu anlamlı etkinlik, toplumsal bilinç oluşturma adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.