Ceren ve Ahmet’in Muhteşem Düğün Töreni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz’un tanınmış eşrafından Fevzi ve Nahide Bilgin’in yakışıklı oğlu Ahmet Bilgin (Bilgisayar Mühendisi) ve Funda Ramazan Tekin’in güzel kızı Ceren Tekin (Endüstri Mühendisi) geçtiğimiz akşam, Fer Diamont’ta gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. 

Nikâh ve düğün, Fer Diamont’ın büyüleyici atmosferinde, İskenderun Körfezinin kıyısında gün batımında yapıldı. Genç çiftlerin nikâhlarını Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün kıydı. Törene çiftin aileleri, yakın arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ceren, zarif bir gelinlik içinde göz kamaştırırken, Ahmet şıklığıyla dikkat çekti. Tören, duygusal anlara sahne oldu ve davetlilerin alkışları eşliğinde gerçekleştirildi.

Arsuz Belediye Başkanı, nikâh sırasında genç çifte mutluluklar dileyerek, evliliğin önemine vurgu yaptı ve gençlere mutluluklar diledi. Nikâhın kıyılmasının ardından çift, konukların tebriklerini kabul etti ve düğün yemeği için özel olarak hazırlanan alana geçildi.

Düğün sonrası, konuklar gece boyunca eğlenceye devam etti. Canlı müzik eşliğinde dans eden çift ve misafirler, unutulmaz anlar yaşadı. Şıklığı ve sıcak atmosferiyle uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan Ceren ve Ahmet Bilgin, balayı için Kıbrıs’a gitti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.