Cumhur ittifakı ve seçime ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaştı. MHP İskenderun İlçe Başkanı Bozkurt’dan Cumhur ittifakı ve Bahçeli’ye destek çağrısı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Cumhur ittifakı ve seçim” başlıklı bir yazı kaleme alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Milletimiz elbette her şeyin en iyisini bilir görür kararını da ona göre verir” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye destek istedi.
Bahçeli’nin hiçbir beklentisi olmadan Erdoğan’ın yanında dik duran ona cesaret veren bir lider olduğunu ifade eden MHP İskenderun İlçe Başkanı açıklamasında şu görüşle yer verdi:

“15 Temmuz sürecinden sonra başta terörde Milli Savunma Sanayinde İHA’mızla SİHA’mızla insansız uçağımızla, yerli ve milli toplarımızla, yerli otomobilimizle, yer altı zenginliklerinin yeryüzüne çıkartılıp aziz milletimizin hizmetine sunulmasında, alt yapı hizmetlerinde, üst yapı hava limanları, yollar, köprüler ve barajların yapılmasında, eğitimde ilim ve irfan yuvalarımızın modernleştirilmesine ve yenilerinin eklenmesine, sağlık hizmetlerinde dünyanın sayılı sağlık merkezi haline gelmemizde yani açıkça ve net 2023 Türkiye Türk Yılı Vizyonunu yakalamamızda en büyük pay sahibi Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ve onu hiçbir beklentisi olmadan dik duran ona cesaret veren Türk dünyasının bilge lideri Sayın Dr Devlet Bahçeli beye sonsuz teşekkür ediyorum.
Ancak ekonomimizde elbette tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıkıntılarımız var bunu da sayın büyüklerimiz çözmek için olağan üstü çaba sarf ediyorlar. Milletinizin alım gücünü yükselterek enflasyonu düşürerek, tarımda üretimi arttırarak bunların üstesinden elbette ki gelecekler.
Gelin kardeşlerim fitneye fesada yol vermeden Türk devletine milletine ihanet şebekesi oluşturmaya çalışanlara, fırsatçılara, mal ve makam paylaşıcılarına meydan vermeyelim. El ele gönül gönüle hep beraber hem Cumuhur’da hem de milletvekilliğinde cumhur ittifakını başarıya taşıyalım. Saygılarımla.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.