KARNE HEYECANI!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ilk-orta-ve anasınıfında eğitim gören çocuklar karne tatiline girdi.

Okullardaki heyecanın yanı sıra İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğinde de karne heyecanı vardı.

Karne etkinliği ile ilgili dernek sayfasından yapılan paylaşım ile günün özeti takipçileri ile paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Bu gün derneğimizde karne heyecanını çocuklarımız, aileleri ve derneğimiz üyeleri ile birlikte yaşadık.
“Teşekkür ve takdirlere sevinirken, karnelerdeki kırık notlar bizleri üzmedi. Çünkü çocuklarımız kırık notlarını iyileştireceklerine söz verdiler. Çocuklarımıza inanıyoruz. Çünkü onlar bizleri bu güne kadar yanıltmadılar. Sevgiyle, neşeyle bir karne tatilini daha karşılıyor olmamız bizleri mutlu etti. Öğrencilerimizle bol bol sohbet etme fırsatını değerlendirdik. Bazı öğrencilerimiz mazeretleri dolayısı ile karne etkinliğimize katılamadılar. Ama gönlümüz onlarla idi.
Karınca kararınca neşe ve sevgiyle çocuklarımız yemekleri yediler. Onlara aldığımız küçük küçük hediyeler ile öylesine mutlu oldular ki; mutlulukları hepimize yansıdı. Yüreğimize, yüreğinize ve emeklerimize sağlık diliyoruz.
Darısı sene sonu etkinliğine. Heyecanla ve sevgiyle karşıladığımız karne tatilinin tüm çocuklarımıza, veli ve öğretmenlerimize ve bizlere hayırlı ve uğurlu gelsin. Herkese iyi tatiller diliyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.