Emekli Sen’den KMÇYD ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, En güzel en verimli yıllarını emek ve alın teri ile ülkesine hizmet eden 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesi’nin Başkanı Mustafa Çankaya ve beraberindeki heyeti dernek binasında konuk etti.

başkan Mustafa Çankaya ve beraberindeki heyeti karşılamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği olarak Başkanı Zeynep Çakmaklı, ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getirerek “”Sizleri karşılamak bizleri mutlu etti. Yönetim kurulu ve kurucu üyelerimiz ile Sendika Başkanı Sayın Çankaya ve beraberindeki heyetin ziyaretinde emeklilerin sorunları, sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları ve sorumlulukları hakkında sohbet ettik. Ziyaretlerinden dolayı 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun Şubesine teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.