HATAY GENÇ MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI AVUKAT ECRİN NAZLI İNAN OLDU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

MÜSİAD’ın gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD Hatay Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu sonucu başkanlığa Avukat Ecrin Nazlı İnan seçildi.

‘HEDEFE ULAŞACAĞIZ’
Hatay Genç MÜSİAD’ın yeni Başkanı, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, halen kamu hukuku üzerine tezli yüksek lisans eğitimine devam eden Avukat Ecrin Nazlı İnan oldu.Başarılı, dinamik ve sosyal diyaloğu ile sürekli saha çalışmalarının içinde olan Avukat İnan konuşmasında, “Öncelikle şahsıma duymuş olduğunuz güvenden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin güvenine layık olabilmek için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. Genç hukukçu Ecrin Nazlı İnan, “Yeni hedeflerle, yeni projelerle, yeni bir motivasyonla ve yeni heyecanlarla yeni hedeflere yelken açacağız. Bu değerli hazinenin gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz. Kurucu ve bugünlerimize ulaşmamızda emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZYURT, BAŞARILAR DİLEDİ
Avukat Ecrin Nazlı İnan’a başarı dileklerinde bulunan ve genel kurulda güven tazeleyen MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt ise, “Bayrak değişiminde geçtiğimiz dönem görev yapan Kenan Ak başkanımıza görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni dönemde görev alan genç kardeşimiz Ecrin Nazlı İnan başkanımıza görevinde Cenab-ı Allah’tan başarılar dileriz. Şimdi önümüzde omuz omuza çalışacağımız 2 yılımız var. Genç MÜSİAD olarak bu 2 yılda birlikte çok güzel işler yapacağımıza, hatta siz gençlerin bizleri zorlayarak daha da azimli hareket etmemizi sağlayacağınıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.
Genç MÜSİAD Hatay Şubesi’nde yönetim şöyle oluştu;

“Başkan Ecrin Nazlı İnan, Başkan Yardımcısı Müslüm Ak, Başkan Yardımcısı Gizem Şener, Komisyon ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Güler, Yılmaz Öz, Oğulcan Yabanabat, Pelinsu Birsen, Abdullah Gözüküçük, Mehmet Eren Uğur, Merve Yıldızber Ahmet Hadutoğlu, Yunus Emre Köse, Muhammed Ali Sağıroğlu ve Suat Alpaydın.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.