HATAY DERNEKLER FEDERASYONU’NDAN ANLAMLI ETKİNLİK.

Published on:  /   Yorum yapılmamış


İstanbul Hatay Dernekler Federasyonu üniversite öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenledi.
Kahvaltı Programı, Hataylı İş insanı Hasan Demirci’nin İşlettiği İstanbul Aksaray MADO’da gerçekleşti.
Hatay Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulun hazır bulunduğu kahvaltı programına;
Alile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ ve altmış üniversite öğrenci katıldı.
İki yıldır İstanbul Hatay tanıtım Günlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren İstanbul Dernekler Federasyonu’nun öğrencilere yönelik etkinliği takdirle karşılandı.

Öğrencilerle sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunuldu. Sorunlar ve çözüm yolları tartışıldı. Neşeli bir ortama geçen kahvaltı buluşması, üniversiteli gençlerin yüzlerinde tebessüm, gözlerinde ışıltı oluşturdu.
Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yılmazer yaptığı konuşmada;
“Gurbetle sıla arasında bir köprü görevi gördüğümüz bu ulvi çatının temel direkleri olan öğrencilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her renkten hemşerilerimizin bir araya geldiği federasyonumuzu, yalnızca tanıtım alanında değil, eğitim alanında da aktif hale getirmenin gururunu taşıyoruz.
Hoşgörünün Başkenti Hatay’ımızı İstanbul’da başarılı bir şekilde bizlere tanıtma fırsatı sunan;
Hatay Valimize, Bakan Yardımcımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, STK larımıza, esnaflarımıza ve hemşerilerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.
Başkan Yılmazer; etkinlik alanlarını daha da genişleteceklerini sözlerine ekledi.
Hatay Günlerine her zaman katılan, federasyonunun etkinliklerine devamlı iştirak eden mütevazi kişiliği ile tanınan Gönül Dostu Alile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail ERGÜNEŞ yaptığı açıklamada;
“ Hatay Dernekler Federasyonu’nun tertip ettiği üniversite öğrencilerimizle buluşma programında İstanbul’da üniversite öğrenimlerine devam eden Hataylı gençlerimizle bir araya geldik.
Gençlerimizi dinledik, notlarımızı aldık. Hedeflerimizi, umutlarımızı ve cesaretimizi takviye ve idame ettiren gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Federasyon Yönetim Kurulu, öğrencilerle buluşma günü öncesi Alevi vatandaşlarımız tarafından tertiplenen Ras El Seni Kutlamalarına da katıldılar.

Hatay dernekler platformu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.