KILIÇ: 6’LI MASA BU KÖTÜ GİDİŞATI DURDURMAK İSTEYEN MİLLET MASASIDIR

Published on:  /   Yorum yapılmamış


SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Vatandaşlara karanfiller, simit ayran dağıtan partililer büyük ilgi ile karşılandı.
Son olarak Hatay İl Başkanlığı binasından gerçekleşen basın toplantısında bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, ülkenin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
6’lı masanın Türkiye’yi içinde bulunduğu tüm sıkıntılardan kurtaracağını savunan Kılıç, özellikle ekonomik anlamda vatandaşların büyük bir çıkmazda olduğunu ifade etti.
Kılıç konuşmasında, “Türkiye’nin ekonomisi iyi yönetilmiyor. Vatandaşlarımız çok ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. 4 kişilik bir aile günde 3 öğün sadece çay simitle beslense bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor. Asgari ücret ise 8 bin 500 TL. Asgari ücret vatandaşın simit parasına bile yetmiyor. Üretim yok, destekler yetersiz. Üreticilerimiz bir yıl emek verip ürün yetiştiriyor ama alış fiyatları masrafı bile karşılamıyor. Çiftçi gece gündüz maliyetleri girdileri masrafları düşünüyor” dedi.
Şerafettin Kılıç konuşmasının sonunda “Adaletin tesisi en önemli meselemizdi, ama bugün adalet mumla aranır hale geldi. Biz tüm sorunların ümidi olduğumuza inanıyoruz, 6’lı masa bu gidişatı durdurmak ve bu sistemi değiştirmek isteyen partiler tarafından kurulan millet masasıdır” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.