İskenderun belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor: Suçıkağı Mahallesine bağlantı yol!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi kent genelinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Cebike mahallesindeki TOKİ konutlarının üst kısmında Suçıkağı Mahallesine bağlantı yol çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar Kısa Sürede Tamamlanacak
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” kent genelinde birçok noktada yeni yol açma ve düzenleme çalışmaları yapmıştık. Bu yıl da aynı çalışmaları sürdürüyoruz. Bu çalışmalara şimdi yenisi ekleniyor. Ekiplerimiz TOKİ’nin üst kısmından yeni yol açılacak olan bölgede zemin düzenleme çalışmaları yapıyor. Daha sonra kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

Alternatif bir yol olacak
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,” yenilenen ve bakımı yapılan yollardan vatandaşlar büyük bir memnuniyet duyuyor. Kent genelinde trafiği rahatlatmak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Çalışmalar kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanması ile yol halkın kullanımına ve araç trafiğine açılacak “diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.