İskenderun Kaymakamı Demiryürek’den yılbaşı gecesi mesai başında ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış


İskenderun Kaymakamı Sefa Murat Demiryürek, yılbaşı gecesi görevi başında olan kurumları ziyaret ederek yeni yıl ile ilgili dileklerini sundu. Yeni yıl gecesi ilk ziyaret durağı İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım ve hastane personeli ile sohbet ederek hastanenin Acil servisinde görevli sağlık ekibine “kolay gelsin” ve acil serviste yatan hastalara “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

Yılbaşı gecesi görevi başında olan İskenderun Emniyet Müdürlüğü, İskenderun Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik komutanlığına bağlı personelin uygulama noktalarında, denizde, sokak ve karakollarda görevli personeli ziyaret etti.

İskenderun Kaymakamı Sefa Murat Demiryürek, yılbaşı gecesi ile ilgili sosyal medya paylaşımında takipçilerine “İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız karada, Sahil Güvenlik Komutanlığımız denizde daha güvenli bir İskenderun için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün hava gözlem araçları da kritik kavşak ve noktaları havadan takip ediyor. Ülkemiz ve milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Diyerek seslendi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.