Ali Kemal Zerenli’ye fotoğraf dalında ikincilik ödülü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da yerel bir yayın organının düzenlediği yarışmada fotoğraf dalında Mega Medya’nın Genç Muhabiri Ali Kemal Zerenli, ikincilik ödülü aldı.
Haber, fotoğraf ve sayfa düzeni dalında ödüllerin sahiplerini bulduğu tören, Hatay Valiliği Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Ali Kemal Zerenli, ikincilik ödülünü Hatay Ticaret İl Müdürü Halil İmrek’in elinden aldı.


Aynı yarışmada fotoğraf dalında Anadolu Ajansı Hatay Muhabiri Erdal Türkoğlu birinci, Anadolu Ajansı Hatay Muhabiri Salim Taş da üçüncülük ödülünün sahibi oldu.
Sayfa Mizanpajı dalında Mahmut Tuncay, Metin Dingil, Ahmet Hüseyin Kolbeyaz ve Haber dalında Alican Gümüş, Mehmet Bayrak ve Abdülaziz Kahraman ödüle layık görüldü.
Jüri üyeleri Haber Modorotorü Nur Köşker, Üsküdar Üniversitesi’nden Doç. Dr. Feride Zeynep Güder, İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Kartal Bilen, Mustafa Kemal Üniversitesi Dr. Öğretim Görevlisi Fırat Ata, Fotoğraf Sanatçısı Meriç Aktar’dan oluştu.

İkicilik ödülü alan fotoğraf:

Hatay Avlu Dergisi birinci yayın yılı dolayısıyla düzenlenen yarışmada İskenderun’a derece getiren Mega Medya muhabiri Ali Kemal Zerenli, ödül alması dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, ödülün kendisi için onur ve gurur kaynağı olduğunu belirterek kendisine destek olan çalışma arkadaşlarına ve yarışmayı düzenlenen yayın organına teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.