İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği İskenderun Kaymakamı Demiryürek’i konuk etti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İade-i ziyaretler kapsamında İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği iade-i ziyaretler kapsamında Kaymakam Sefa Murat Demiryürek, İskenderun’da Kaymakam olarak atandığı esnada dernek üyelerini makamında ağırlamış ve dernek çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmuştu.
İskenderun KMÇYD Başkanı Zeynep Çakmaklı, derneğin yönetim ve denetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Kaymakam Sefa Murat Demiryürek, devletin ihtiyaç sahiplerine vereceği desteğin dernek aracılığı ile de mümkün olduğunu anlattı. Dernek çalışmalarının önemine işaret etti.


Dernek Başkanı Çakmaklı, ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Demiryürek, dernek çalışmaları ve İskenderun’daki sosyal destekler ile ilgili dernek yöneticileri ile sohbet etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.