Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; Dönmez ailesine teşekkür ederim!

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Hayırsever İş İnsanları Yusuf Osman ve Mehmet Dönmez tarafından yaptırılacak olan “Şekere Mahallesi Çok Amaçlı Salon” proje protokolü, Belen Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen törenle imzalandı.x

Şekere mahallesine 350 m² kapalı alan olarak yapılacak ve içerisinde etkinlik, mevlid ve düğünlere ev sahipliği yapacak tam donanımlı bir yapı olan “Çok Amaçlı Salon” proje protokolü, Belediye Başkanı İbrahim Gül ile hayırsever iş insanları Yusuf, Osman ve Mehmet Dönmez tarafından imzalandı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, imza töreninde yaptığı kısa teşekkür konuşmasında, “İmza töreninde bizleri yalnız bırakmayan Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen Göçmen’e, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Saklar’a, Şit Mülayim’e, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Önder ve Erdel Durdu’ya, şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.


Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel’in bu protokolü imzalamamızda büyük katlıları oldu, ilçemize böylesine güzel bir yatırımın bağışını yapan iş insanları Yusuf, Osman ve Mehmet Dönmez’e de çok teşekkür ediyorum. Rabbim yaptıkları hayrı kabul etsin. Protokolümüz hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.